C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Майкъл Мандкрайм отново ще пише книга-игра

Публикувано на 03 декември 2011 в раздел Общи работи.

Българският писател Майкъл Майндкрайм е решил да напише нова книга-игра! Мишо е страхотен човек и много се радвам, че след толкова много време е решил отново да зарадва феновете си в този вече позабравен заради компютрите жанр. Книгата все още не е започната, но доколкото лично го познавам самият факт, че е започнал инициатива по финансирането ѝ означава, че няма как да не се получи. А при него винаги нещата се получават добре! Когато „бях малък“ имах стабилна колекция от около 30-40 книги игри. Мога спокойно да кажа, че повечето от тях бяха именно негови и то неслучайно – бяха сред най-добрите в жанра. Впоследствие ги продадох почти всичките на приятел-колекционер и затова днес леко ме е яд.

Запазих си само легендата „Замъкът на таласъмите“ от Любомир и „Боговете на футбола“ на Мишо. Отплесхах се – та, в момента е започната инициатива за събиране на средства за финансиране на нова книга-игра от Майкъл Майндкрайм. Сайтът на инициативата е http://mindcrimeprojectinfo.com/. Подкрепете я – заслужава си!

 



Един коментар


  1. Костадин каза:

    С тазаи статия направо ме върна в спомените за безгрижното детство, не бях се сещал от години за книгите игри.Между другото все още пазя в два кашона около осемдесет книги, най-ярки спомени са ми оставили от „Замака на таласъмите“,“Синът на пустинята“ и мойте фаворити, книгите от поредицата „Кървав меч“.
    От книгите на Майкъл са ми останали добри спомени от „Гневът на викингите“ и тяхното продължение „Нашествието на викингите“.
    Между другота OFFRoad радиото доста ми хареса, музиката е много-добра и си я слушам с удоволствие.

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*