C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Blobby Volley 2

Публикувано на 09 август 2011 в раздел Общи работи.

След като похвалих ретро играта Arcade Volley, се сетих, че бях открил нейн съвременен аналог – Blobby Volley. Не беше чак толкова добре „пипната“, но играта човек-човек беше много добра и най-вече – мрежова.

Днес открих, че Blobby Volley си има втора версия! Проектът е в бета статус и е закъсал някъде през февруари 2011г. Спрямо предишната подобренията са малко, но съществени. На първо време са коригирали височината на отскока (в първата версия желетата се задържаха прекалено дълго във въздуха и лесно се правиха „забивки“). Графиката е съвсем леко по-изчистена и бързината на игра може да се коригира.

Най-важното обаче е, че вече и компютъра е вменяем (в предишната дори на „Hard“ не беше кой знае какво предизвикателство). Сега има много възможности с всякакви AI – препоръчвам Union, Com-10schm и Hypo14. Играта е страхотна за убиване на време!

П.С. И да играете на „Fast“ :)

 



4 коментара


  1. JvruceR каза:

    Земи пробвай нещо съвременно – стига си спамил с ретро :Р
    За РС, вече е пусната LIMBO, която е по-достойна за вниманието на хората с малко претенции към графика и повече такива към оригиналността на играта.

  2. Гледах в youtube – Limbo изглежда като доста добра игра по моя вкус! :)

  3. JvruceR каза:

    Затова ти я препоръчах, като достойна за внимание.
    Играта е толкова оригинално избацана, че повечето, които не я харесват, се аргументират с „лоша графика“, което доста явно доказва изоставащите им познания в гейминга. :)

  4. Vladko каза:

    И на мен Blobby Volley ми е любима!Просто класика!
    От доста време си търся сериозен противник да поиграем. :)

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*