C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Електронна бърсалка за стъкла

Публикувано на 10 май 2011 в раздел Общи работи.

Ето и новият технологичен суперхит – електронна бърсалка за автостъкла:

Електронната система с евристичен алгоритъм фино наглася кривината на гумената четка така, че да се получи максимално добра бършеща повърхност върху автомобилното стъкло. Стъргалката за лед се намира в дясната част, като тя също се контролира от интелигентна система, която впръсква специален лубрикант предпазващ автомобилното стъкло от надраскване, но същевременно безмилостен към леда!

В момента притежавам бърсалка със старата верия на „фърмуеъра“ – 1.1. Съвсем скоро се очаква да излезе „рип“ с версия 2.0, с която ще бъде отключен удължителя на пръчката. Така ще може с лекота да се достъпват и най-труднодостъпните места без да цапате дрехите си допирайки се до колата.

За съжаление нямах достатъчно пари, за да се сдобия с „extended“ версията, която сихнронизира бърсалката с алармата на колата. При нея бърсалката не работи без да бъде отключена колата със специалния асиметричен код на ключа, което прави използването ѝ на чужд автомобил невъзможно. По този начин се гарантира защитата на бърсалката от кражба.

 



2 коментара


  1. Ivan каза:

    Това в дясно ли е специалния лубрикант :)

  2. JvruceR каза:

    Вече изтече хак за „extended“ версията и тя ще може да се ползва на други мпс-та.
    Засега хак-ът се продава върху флашка и струва 50% от реалната стойност на продукта, но очакваме скоро да се появи из тракерите и RIP на хака.

    P.S.
    Limited издание на флашката с хака, се предлага с възможност за възстановяване на запис от СРС, който е бил изтрит от флашката, но не всяка бройка го притежава – опитайте късмета си!

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*