C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Я начал изучать русский язык

Публикувано на 01 май 2011 в раздел Общи работи.

Не, руските спамъри все още не са хакнали блога – статията си е истинска. Цяла година работих на смесен режим, като всеки делничен ден ставах в 8-9 и разплитах различни задачи поне до 24 часа. С изключение на официалните празници, в последните три месеца цяла събота ми беше работен ден с 8 часова заетост с лабораторни упражнения по бази данни, а редовно по цяла неделя дооправях нещата, които са изостанали през седмицата. Отделно покрай докторантурата ми в ЮЗУ периодично имам ангажименти с пътувания.

А сега какво? Някаква глупава и безсмислена лятна ваканция! След края на вчерашния съботен работен ден (практически последните реални упражнения в университета) се почувствах ужасно свободен – там ми останаха само административни и научни задачи. Още вечерта реших, че това не може да продължава така и си уредих частни уроци по руски език с една жена в съседния блок! Започваме ударно с уроците още идната седмица. А днес, понеже незнайно защо се оказа, че нямам никакъв ангажимент (с изкл. на проверката на около 60-70 контролни по ПТСК), се включих в инициатива за засаждане на дръвчета на Витоша.

Така де, ако човек дори веднъж си позволи някакви 15 минути скука (особено у дома), то може и да му хареса. А после тръгва една епидемия от мързел… Не мога да рискувам! Ще се имунизирам периодично всеки път когато усетя подобен риск!

 



Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*