C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Златен скункс за Господари на Ефира

Публикувано на 22 декември 2010 в раздел Общи работи.

Днес получих забавен e-mail от Господари на Ефира. Изглежда съм ходил някога на сайта gospodari.com и съм се регистрирал. Сега хората ми пожелават „Весели Празници“… по много интересен начин. Е-mail адресите на всички получатели са вкарани в TO:

Нарочно „размацах“ картинките, за да не се четат адресите на хората. Това са четири екранни страници при разделителна способност 1280×1024. За да съм напълно точен – Господари на Ефира имат общо 1757 адреса на електронни пощи в базата си данни. Предполагам, че това са всички хора, които някога са подавали сигнали до тях. Това е пример за най-безумният начин да се изпрати съобщение до потребителите на сайта. Всички адреси са написани в TO: – дори Ирина Иванова не се е постарала да разбере какво е CC: и BCC:. За „maillist“ очевидно не са и чували. Иначе картичките са готини.

Аз мисля, че този гаф си е достоен за „Златен Скункс“ на предаването. Замислих се дали да не натисна на „Отговори на Всички“ и да им върна поздрава… но не съм убеден, че администраторите на АБВ ще са доволни от такова дело.

 



2 коментара


  1. lilia каза:

    Сигурно и това заслужава .Такъв ефир…то са сакатлъци, то са гафове.Ред им е….

  2. Грешка, човешка. Извинявайте, но по Коледа стават чудеса:)

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*