C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Нивушка

Публикувано на 10 ноември 2009 в раздел Лада Нива.

Вече се реших да се похваля с новата си Лада Нива (4×4 естествено):

Лада Нива

Купих я миналата седмица. Състоянието не е отлично (има доста ламарина за кърпене), но двигателя е добре пъддържан. За нула време навъртях 400 километра – държи се отлично!

По законите на Мърфи още първия ден някакъв пич в малка уличка в Лозенец даде на заден ход и с теглича си ми сгъна номера. За щастие щетата беше незначителна и не се стигна до разправии. Дано това да се брои за „сефтосването“. Така де, виждали ли сте „нова кола“ без първоначално почукване за „на добър път“?

Оправихме с баща ми няколко козметични дефекти, като например – не се отваряше багажника. Сега е наред. Смених и свещите и сега пали перфектно. Днес сложих нови огледала, защото оригиналните бяха доста зле (при 50км/ч се сгъваха към стъклото въпреки укрепващото тиксо :P). Сега съм с онези големите, с които колата прилича на Мики Маус.

Утре ще се разходя до сервиза на един колега от форума на offroad-bulgaria, та да видим на какво се дължи един доста голям луфт на волана. Предвидени разходи все пак.

Лада Нива

И така в четвъртък ще пътувам за Благоевград, за да си подам документи за кандидатстване за докторантура в ЮЗУ. Другата седмица – регистрации в КАТ, община и т.н. Надявам се всичко да е „безаварийно“ и с попътен вятър :)

 



2 коментара


  1. Иван каза:

    На добър офроуд :)

  2. t060 каза:

    Много яка колица…

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*