C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Първа серия снимки от сватбата

Публикувано на 24 август 2011 в раздел Семейни.

За тези, които все още не знаят, тази събота (20 август) се ожених за най-прекрасната жена на света – моята Милена! В общи линии няколко дни преди и след сватбата ме следваха щури събития – ергенско парти, черпения със съседи, сватбата, двудневния рожден ден на адаша Филип Вукадинов на „Полянка Парти 4“, два „after party“ купона… та затова чак сега се освободих да пиша. Всъщност се освободих за кратко, защото днес ще празнуваме раждането на прекрасното момченце на друг добър приятел – Стефан Димитров, който беше довел Валя на сватбата, а тя роди следващия ден.

Бях се приготвил да пиша дълги коментари под снимките, но реших да ги спестя. Само искам да благодаря на всички роднини и приятели, които уважиха церемониите и купона. Специални благодарности изказвам на Надя (без която сватбата нямаше да е същата); прекрасните ни кумове Ани и Павел, които ни подкрепяха през цялото време (и тепърва от тук насетне); изключително добрият DJ Христо Станков, от който всички останаха очаровани; целият екип от ресторант Форум в жк. Лагера, които бяха създали наистина невероятна обстановка; Стефан и Ясен, които по време на сватбата бяха натоварени с по-неприятните задачи да „подготвят терена“ за рождения ден на Вукадинов, с което естествено се справиха перфектно; Иван и Румбата, които бяха перфектни сватбен и следсватбен шофьори. От тук нататък – снимкииии:

Горната галерия е от фотоапаратите на Мартин Линков и на кумата ми Ани. Скоро ще имам още от други гледни точки и ще споделям. Чакам и официалните. Поздрави, критики и/или забележки приемам под всякакъв вид в коментари под статията :)

 



3 коментара


  1. Ivan каза:

    Честито!

  2. Gas каза:

    Честито! Светъл път напред :)

  3. poohy каза:

    Честито! Да сте живи, здрави и сговорни дълги, дълги години!

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*