C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* В памет на Ханс

Публикувано на 07 януари 2011 в раздел Общи работи.

Вчера по новините гледах репортаж за пожар в София, в който е загинало младо момче на 24 години с майка си. Днес разбрах, че е мой познат, до известна степен бих казал дори приятел. С това размера на трагедията не се променя, но естествено човек го приема много по-тежко, когато е свързано с друг, който познава.

Когато се запознах с Петър, той беше още малко момче, а аз малко по-голямо (разликата ни беше 3-4 години). Запознахме се покрай ходенето на мачове на стадион Славия. Няколко години по-късно разликата в годините ни релативно се „стопи“ и започнахме да ставаме все по-добри приятели. Често ходихме по заведения, чат-пат по купони, а понякога дори сериозно си се напивахме (тъй да се каже).

Нещата, които мога да ракажа за „Ханса“ (такъв му беше прякора) не са много. Това, което със сигурност мога да твърдя, че беше много честен човек. Не умееше да лъже въобще, дори бих казал, че беше леко по детски наивен. Вероятно това мое усещане се е дължало на факта, че беше по-малък от мен. Общите ни преживявания, които могат да се вкарат в графата „бележити“, всъщност са свързани със случки, от които не би следвало да се гордеем :)

В последните 3-4 години аз спрях да ходя на футболни срещи. С това изгубих връзка и контакти с много стари приятели, в това число и с Ханса. Чак днес разбрах, че фамилията му е „Добрев“. Почивай в мир приятелю! Само Славия!

Снимки от forum.slaviasofia.com и zone1913.com

 



4 коментара


  1. Стойчо каза:

    Съболезнования :( Много кофти…

  2. Орлин каза:

    същото се получи и с мен, ханс ми е нещо като съсед и разбрах че става дума за неговата смърт, чак като показаха къщата където е бил пожара. стана ми още по гадно като си спомних че го видях седмица преди инциденда и даже нямахме време да си поговорим особено.
    мир на праха му

  3. N3V3R G|V3 UP-->Profecy ! каза:

    ne go poznavam no vse pak moite suboleznovaniq (bow)

  4. plamen каза:

    МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ :(

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*