C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* От „Дни на свободното слово“

Публикувано на 19 май 2009 в раздел Общи работи.

Миналата седмица аз и Мартин Линков участвахме в дискусията „Свободата на словото и политическата журналистика“, която е част от много хубавата кампания „Дни на свободното слово“. Като цяло дискусията беше интересна, а Цветанка Ризова ми направи изключително добро впечатление на един умерен, безпристрастен и точен журналист (за разлика от повечето нейни колеги, с които съм имал някаква комуникация досега). Може би това се дължи на факта, че тя не е завършила журналистика? Естествено приемете го в рамките на шегата :)

Цветанка Ризова

Няма да се задълбавам в детайли около самата дискусия. Като цяло мога да кажа, че останах доволен въпреки, че много от хората, които задаваха въпроси и взимаха участие изместваха темата в друга посока (например с въпроси като „кой е бил най-трудния Ви гост“, „кой е най-интересния Ви гост“, и т.н.). Аз също зададох един въпрос и вмъкнах един коментар (с който никой в залата не остана съгласен, но какво да се прави – човешко е).

В последствие обаче установих, че в залата е имало и фоторепортери под прикритие (да ги наречем папараци). Не знам как не съм забелязал, че Силвена Тончева ме е снимала няколко пъти. Изглежда, че е истинска професионалистка! :)

philip-petrov-and-martin-linkov

Как го е постигнала този ефект, че не мога да кажа „изглеждам много зле“? На снимката по-горе изглеждам просто „обикновено зле“. Това е страхотна рядкост при всички мои снимки :)

 



4 коментара


  1. Martin каза:

    Мейт и аз изглеждам много добре, абе много е силна фотографката – факт!

  2. Сигурно Photoshop е влязъл в играта :)

  3. Силвена каза:

    :))мерси за милите думи, дискусията наистина беше много инригуваща:) а колкото до ефектите, държа да отбележа, че в случая не е използван Фотошоп, с който по принцип обожавам да „мажа“:)), жълтеникавият ефект е резултат от осветлението в залата:)

  4. Трябва да станеш професионален фотограф! :)

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*