C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Имам си миялна машина

Публикувано на 01 юли 2009 в раздел Семейни.

В неделя се оборудвах с нова придобивка „по време на криза“. Купих си миялна машина Ariston. Честно казано съм доволен – и няма как иначе. Удобството е голямо.

За да си сложите миялна машина вкъщи, първо ви е необходим самия уред. После ви трябват водопроводни приспособления като ключове, PVC сглобки, калчища и маркучи. Не на последно място – една студена бира:

mialna (1)

Първо е добре да се оправят крановете за „входящата вода“. Раздвоихме крановете с италиански части. Слаба, но работеща работа:

mialna - voda

Никога не подценявайте проблема с отходната вода. Той се оказва най-сериозен. Вкарахме водата от пералня и миялна в едно, но естествено по ефекта на скачените съдове – мръсната вода се връщаше по чуждата тръба. Затова вдигнах тръбите на високо. Това обаче не е естетически издържано решение. Лошо е и за помпата. Не ми се копае обаче в стената:

mialna (2)

Все пак всичко си пасна на място. Кухнята е като автобус 94 – винаги има място за още един уред:

mialna (3)

Влязох и аз в 21 век. Вече си имам всичко нужно в кухнята. Нищо, че някои от уредите са ми връстници – вършат работа!

 



3 коментара


  1. @Kamelia Angelova – благодаря за доброто пожелание. Успех с преподаването – сигурен съм, че скоро нещата ще се оправят. Алтернативата това да не стане е страшна.

  2. Kamelia Angelova каза:

    Mnogo mi stana veselo kato prochetoh napisanoto ot Filip Petrov.Az oshte ne sam v 21 vek,no dano mi izleze kasmeta s moita uchitelska zaplata i az da si kupia mialna mashina i da ne hodia s napukani race ot preparatite.U doma sam s 3-ma maje i se gotvi i mie non-stop!I moita kuhnia e kato avtobus 94-malka,ama i az shte sloja tova hubavo neshto MIALNATA ! Dano se klasiram po-barzo!Blaze ti Filipe,da si ia polzvash sas zdrave!

  3. Kamelia Angelova каза:

    Az sashto sam sigurna,che neshtata shte se opraviat v obrazovatelnata sistema!Neka da ni e zdrave na nas prepodavatelite!!! I da se varnat usmivkite na licata ni ! Dano unijeniata sprat vav vsichkite sektori na nashia jivot i da se pochuvstvame cenni ! Dosega chetoh vashia blog i razbrah,che i vie ste prepodavatel.Uspeh sas studentite i ne otstapvaite ot principite si!!!
    I vse taka napred s tova prekrasno chuvstvo za humor!Az sashto obicham da se sheguvam,a takiva prepodavateli sa liubimcite na uchenici i studenti.Sigurna sam ,che ste obichan prepodavatel! I pak mnogo krepko zdrave i USPEHI !!!!!

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*