C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Кучешки впряг

Публикувано на 31 януари 2014 в раздел Кучета.

Днес Берра беше употребена като впрегатно животно. С удоволствие тегли шейната на Пепи. От утре започвам да търся хамут!

Иначе малко снимки на нова техника:

20140130_162250

С това човек спокойно може да се отоплява зимата. Не са купени от мен и не са за мен, така че не питайте дали съм луд :)

Имаме и ново видео:

DSC02120

 



8 коментара


  1. Десислав Андреев каза:

    Ако наистина търсите хамут, вижте в Carrefour (TM) :D Има страхотни такива, много са здрави и към комплекта има и продължение, което си е баш кучешки колан за автомобил. Берра най-вероятно е възпитана да се вози спокойно, но не мога да кажа същото за моя бигъл, така че… да. Тоя колан помага :)
    А тези корсари, в ТУ ли да ги очакваме или не?

  2. Моята кола няма колани на задните седалки. Но мерси – ще погледна хамутите.

    Не, не са за ТУ. Ще се използват за захранване на много видео карти с цел правене на bitcoins :)

  3. mertol каза:

    Тия машини е грехота да не се използват за игри. Иначе да – даже и с една 6950 се усеща разлика в стаята с компютъра.

  4. Аз не съм играл сериозни игри много отдавна. В момента все едно се уча да прохождам за втори път :) Опитах Heroes 5, но не ми хареса, сега се мъча да ми хареса Need for speed rivals. А Fifa 2014 ми тръгна с някакво отвратително качество. Обаче като видях как куцо трябва да се управлява с мишката – дори не опитах да го оправям, а направо получи delete :)

    Иначе картата е 270x

  5. Иван каза:

    Ох, не ми казвай че ще почваш с биткойните…

  6. mertol каза:

    Heroes 5 на мен също не ми хареса. Единственото хубаво нещо бяха хубавите 3д замъци. НФС също не ми хареса последното хубаво нфс е може би underground 2. Рейсинг игрите са ми слабост и по-специално симулаторите от тях препоръчвам iracing.com, assetto corsa, LFS, от по-старите – richard burns rally, GT legends, GTR2 последните 2 се продаваха за 1.79 евро в steam по празниците. Но ако нямаш волан или поне джойпад, не ги пробвай само ще получиш лошо мнение. От по-аркадните игри ми харесват test drive unlimited, grid, dirt 3. Също играя starcraft 2 и dota 2.

  7. Иван – аз нямам никакво намерение да се занимавам, но имам приятел, който от тях си докарва много приличен доход. Друг е въпросът, че апартамента му е заприличал на склад за компютърна техника :)

    mertol – имам joypad (старичък – Logitech Rumblepad G-UA4 – Wingman) и огромен (дървен XArcade Dual) джойстик с ръчки, но нямам волан :)

  8. mertol каза:

    Аз съм с волан, разликата е огромна. Ако има навити за мулти на нещо аз съм винаги готов.

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*