C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Тери почина

Публикувано на 16 февруари 2010 в раздел Кучета.

Днес се наложи да приспим първото ми куче Тери с инжекция. Със сърдечни проблеми (следствие на отрова) от 5 години и след пет инсулта в последните две години най-накрая „му дойде времето“. Кучето изкара цели 18 години. В общи линии първите ми разумни спомени започват заедно с него. Всичките ми стари съученици го помнят. Верен приятел – невероятно умен и добър. Почивай в мир Тери! Никога няма да бъдеш забравен!

Ето как изглеждаше Тери в красивата си зимна екипировка миналата година:

Ето и как изглеждаше лятно време подстриган:

Скоро ще намеря по-стари снимки. Те са от ученическите ми години, когато нямах GSM и снимането ставаше само на лента. Тогава и ще напиша статия с историите, които помня за моя Тери…

 



4 коментара


  1. Xquisite каза:

    Моите съболезнования, страшно симпатичен куч. 18 години са абсолютен рекорд, явно е бил заобиколен от много обич, за да стигне тази възраст.

  2. И майка му почина на 18. Изглежда си е здрав ген. Той има поколение на село – едно много готино мъжкарче, което му е 1:1 копие :)

  3. JvruceR каза:

    Тери си беше старо куче, не само в буквалния смисъл на думата, а патилата му могат да се сравняват само с тези на легенди като Попето.

    Помня го от детството си и няма да го забравя със сигурност!

  4. О Боже, Попето – улично куче, което помним от детството (за хората, които не знаят)… За него също може да се напише сериозен разказ.

    Но не бива такива сравнения – Тери беше съвсем друг клас и стил :)

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*