C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Васето се дипломира

Публикувано на 05 декември 2009 в раздел Общи работи.

Вчера ми се обади най-добрият ми приятел от университета, за да ме покани на връчването на дипломите. Двамата бяхме учили заедно „Приложна Математика“ като бакалаври във ФМИ, но поехме в различни специалности в магистърската степен. Сега вече Васко е редовен докторант в английски университет (учи и живее в Лондон).

Васето с диплома

Не се съмнявайте, че приятелят ми Васил Цанов е завършил с отличен успех. Всичките му оценки са отлични с изключение на една четворка, която му е писал… доц. д-р Васил Цанов :)

Всъщност на самото дипломиране не успях да присъствам, защото трябваше да правя изпит в ТУ. Присъствах обаче на почерпката. Първо бяхме в Happy в Младост, а после отидохме на парти на БАССЕС (Българската Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил) в сградата на УАСГ. Там имаше изключително много млади и пияни хора. Стана чудесно купонче, в което се изпи много бира:

Васко с бира

Музиката беше прекрасна и озвучаването беше повече от добро:

Озвучаване

Партито беше по повод липсата на сняг. Безснежието в България бе притеснило всички скиори:

Молебен за сняг

За количествата алкохол много добре се бяха погрижили от бар „Петък“.

Бар Петък в УАСГ

Запознах се и си поговорих с много готини хора. Видях се и с мой съученик от гимназията Гонзо, с който си побъбрихме надълго и нашироко за offroad и велосипеди (той работи за Ram Bikes). Прибрах се вкъщи по някое неизвестно време…

 



2 коментара


  1. Васил каза:

    Фильо, ей сега я видях тази публикация. Хахаха бях забравил реда на събитията :) Поздрави !

  2. Скоро, живот и здраве всичко да е наред, ще имам повод и аз :)

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*