C, PHP, VB, .NET

Дневникът на Филип Петров


* Ваканция

Публикувано на 15 септември 2009 в раздел Общи работи.

За първи път от две години насам излизам в истинска ваканция (без работни задължения и без нужда от компютър). Отивам да почивам за пет дни в Охрид, Македония. Всъщност под „истинска ваканция“ приемам конференцията по математика Micom2009. Този път обаче аз съм втори автор и в двата доклада и тежестта пада малко по-далече от мен :)Докато съм на почивка всъщност ще бъде изпуснато едно важно събитие за блога – неговия рожден ден. Точно в четвъртък на 17.09.2009 се навършва една година откакто започнах да пиша статии тук. Честно казано разгледах статистиките и останах малко изненадан от количеството статии, които съм написал:

  • 305 публикации;
  • 1084 коментара.

С други думи почти всеки ден съм писал по нещо тук, а поне трима души са уважили труда ми с тяхното мнение по засегнатия въпрос. Явно наистина съм се „срастнал“ с компютъра и не знам дали това е за добро или не. За хората, които ще ме упрекнат, че е важно качеството, а не количеството статии – да знам, че повечето неща, които съм писал не са изпипани и не са някаква забележителна и уникална новост за интернет пространството. Въпреки това ще припомня закона който гласи, че „количествените натрупвания водят до качествени изменения“. Именно това се надявам да се е получило и тук – надявам се сред голямото количество информация да сте открили поне едно зрънце качествено знание което да ви е било полезно.

Благодаря и на всички посетители (редовни и „нередовни“) за тяхната подкрепа през тази година. Много се радвам от градивната критика, забележки и препоръки, които получавам от вас. Без тях цялата тази свършена работа нямаше да има особен смисъл.

 



2 коментара


  1. Mertol каза:

    Не е вярно, че не са качествени. Статиите по бази данни бяха много по-добри за учене от колкото материалите които беше предоставил преподавателя в университета на собствения си сайт. С помощта на статиите изкарах 6 на изпита.

  2. katmai каза:

    Me too :)

Добави коментар

Адресът на електронната поща няма да се публикува


*